2021-08-24 15:29:55• hírek • Bede Emőke

Súlyos autóbaleset történt Sárközújlak közelében - FRISSÍTVE

Kedd délután, 14 óra 30 perc körül arról értesítették a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséget, hogy Sárközújlak Avasfelsőfalu irányába vezető kijáratánál közlekedési baleset történt: két autó karambolozott.

A helyszínre két tűzoltókocsi és egy intenzív terápiás felszereltségű SMURD-rohammentő sietett ki. A baleset három sérültje közül kettőnek sikerült egyedül is kijutni a járműből, a harmadik, roncsban rekedt személynek azonban már a légzése és a szívműködése is leállt, mire a segítség megérkezett. A mentősök jelen pillanatban is küzdenek az életéért.


Amint további információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítjük!


FRISSÍTÉS (15:39): A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség tájékoztatása szerint egy 20 éves, ráksai nő, aki Sárközújlak irányából Avasfelsőfalu felé tartott, egyelőre nem pontosított okok miatt összeütközött egy szemből érkező autóval, melyet egy 36 éves, Máramaros megyei férfi vezetett. A baleset részleteinek tisztázása még zajlik.


FRISSÍTÉS (17:06): A leállt szívműködéssel talált személy életét is sikerült megmenteni. Újraélesztését követően a kórházba szállították.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: